Voor wie
is yin yoga geschikt?

Voor werkelijk iedereen! Yin yoga is een rustige vorm van yoga en daarom geschikt voor iedereen. Yin yoga helpt je om in deze snelle wereld tot jezelf en in balans te komen.

Yin yoga voor body & mind

Ook mensen met een zittend beroep kunnen veel baat bij yin yoga hebben. Niet alleen op het fysieke vlak is yin yoga een weldaad voor je lichaam; ook op emotioneel vlak kun je baat hebben bij yin yoga. Je leert op een prettige en ontspannen manier je gedachten en gevoelens te observeren en ook deze op een rustige manier in balans te brengen.

Uiteraard adviseer ik je om eerst je specialist of huisarts te raadplegen als je onder behandeling bent of bepaalde klachten hebt. Maar voor de meeste mensen kan yin yoga juist verlichting brengen en een bijzonder positieve uitwerking hebben!

Leer hoe je jezelf gezond en fit kunt voelen
Yin yoga : alleen maar voordelen

Het is niet erg om zo af en toe wat stress en spanning te hebben, als er maar voldoende rust en ontspanning tegenover staat. Yin yoga zorgt voor de perfecte balans. Dit, omdat je leert om los te laten en te ontspannen. Hierdoor kunnen je lichaam en geest zich weer herstellen en opladen, met als bijkomend voordeel dat je er uitstekend door kunt slapen!

...dit zeiden ze in het Verre Oosten

De bedoeling van  yin yoga is dat, door bepaalde houdingen, diverse meridianen gestimuleerd worden. Dit gebeurt door stretch of druk; hierdoor stimuleer je de doorstroming van Chi.
Volgens de Traditionele Chinese Geneeskunde is een goede doorstroming van Chi de basis van een goede lichamelijke en geestelijke gezondheid.

Doe mee en ervaar zelf de ontspanning!

Wil je zelf wel eens ervaren wat yin yoga voor je kan betekenen? Kom eens langs,  neem vrijblijvend een proefles en ervaar wat yin yoga met JOUW lichaam doet!